OS ALUMN@S DE 5 ANOS
COLLERON HOXE A "MALETA"
PARA DIRIXIRSE A SANTIAGO DE ALBÁ
(PALAS DE REI)
ONDE SE ATOPA:
ALÍ OS ESTABAN A ESPERAR LUIS E ELVIRA
PARA CONTARLLES CAL É O PROCESO DE LABORACIÓN DO QUEIXO
O PRIMEIRO FOI COÑECER CON LUIS DE ONDE PROCEDE O LEITE
(UN DOS INGREDIENTES FUNDAMENTAIS)
E DESPOIS .... MANS A MASA!
TAMÉN VISITARON CON ELVIRA O ECOMUSEO
NO QUE POIDERON COÑECER UNHA PEQUENA
CASA DE LABRANZA GALEGA
E CON ESTA FOTO DE RECORDO
DESPEDÍRONSE DE ARQUEIXAL!
Que chulo!!! Que bien se lo pasaron
ResponderEliminarXenial!!!! e que riquísimo estaba ese queixiño
ResponderEliminarPasáronno moi ben, disfrutaron do entorno e puxeron todas as súas ganas a hora de elaborar o queixiño, de seguro que por iso tiña ese sabor tan especial.
ResponderEliminar